понеделник, 15 март 2010 г.

Освободете Левски от присъствието си!

В Ловеч се случи най-логичното. Литекс смаза Левски. Или по-точно Литекс смачка старческия дом, смачка шуробаджанащината. Защото Левски в момента не е Левски. И до там се стигна „благодарение" на Гонзо. Който се прави на имтересен на гърба на Батков, за което обаче сам си е виновен адвокатът.

И как имат смелост да заявят, че съдията е виновен? Това бе най-добрият мач на Пастата. Да, няма го Ангел Ангелов да помага. Може би това им тежи на сините? Не, всъщност не е това.

На сините им тежи сбърканата политика, сбърканото управление, сбърканата система. За грешната трансферна политика на Левски е казано много. Няма как да искаш да направиш нещо с играчи като Мечо, Топчо, Сашо, Бардон и Йовов. Да, те бяха големи играчи, но това беше в миналото. Сега не са. Но, понеже са приятели на Гонзо и тартори в отбора, той неимоверно залага на тях. И видяхме поредния много слаб мач на сините. Точно благодарение на тези бивши величия.

Защитниците на тандема Гонзо-Батков ще кажат, че няма пари за селекция. Може би няма, но нали затова има ДЮШ. За да се изкарват от там млади и кадърни момчета, които след време ще бъдат новите Кривия, Йовов, Мечо. Защото старите вече не стават. Това е истината.

И след като Батков няма пари за Левски, защо не го продаде? Защо не се заслуша в гласа на феновете? Нали Левски е на народа. А народът не иска Батков. А всъщност иска ли и Гонзо?

Въпрос към Гонзо - къде са Иса, Цачев, Огнянов, Табаков? Те със сигурност щяха да се представят по-добре от тези на терена. Къде са Сашо Киров, Зизов, Балтанов, Митрев? И още много....

Левски има една от най-добрите школи в България, а защо не и най-добрата. Но никой не поглежда натам. Всеки гледа дружката му от младините да е добре. Майната им на младите. За какво са ни.

Знаете ли, винаги съм си мислел, че целта на българските отбори трябва да е да създават играчи и да ги продават. Да ги продават навън , след като ги наложат в първия състав. Не да ги дават под наем на Мездра, Пирин , Своге и т.н. Така просто убивате футбола в тях.

Попитайте феновете на Левски - биха ли простили две години без титла, но през тези две години да се наложат само млади родни играчи? Да се даде шанс на младите. Да, първите две години сините няма да спечелят нищо като трофеи. Но тези момчета ще израстнат и ще се обиграят. И на третата година Левски ще има един млад, обигран и добре сработен отбор. Който ще играе силно и ще пълни стадиона, а тези играчи ще се намират по терена със затворени очи.

Господа управляващи в Левски, моля ви, осъзнайте се! Или започнете да работите правилно и послушайте фенския глас, или просто си съберете багажчето и не се връщайте повече.

Ще ви дам един жокер, един примерен състав на Левски. И нека феновете кажат кое е по-добре. Това, което видяха в Ловеч или това, което предлагам?

Примерен състав за бъдещето: Божидар Митрев, Виктор Генев, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Иван Стоянов, Лъчо Балтанов, Владо Гаджев, Мариан Огнянов, Исмаил Иса, Боян Табаков, Иван Цачев..... И има още много- Балджийски, Васев, Киров, Ангелов, Хичо....

Няма коментари:

Публикуване на коментар